Albumul CIUȘ, CIUȘ, MAGĂRUȘ


A sosit momentul în care ne putem bucura de roadele muncii unor copii deosebiți! Albumul CIUȘ, CIUȘ, MAGĂRUȘ a ajuns la forma sa finală și, împreună, îl putem face cunoscut tuturor celor dragi!

"Le-am spus picioruşelor noastre zglobii să stea liniştite, mânuţelor noastre neastâmpărate să se oprească din joacă, urechiuşelor noastre îndrăzneţe să asculte bine-bine, ochişorilor noştri iscoditori să fie atenţi întruna, iar vocilor noastre cristaline să murmure curat ca lacrima... căci sufleţelele noastre voiau să cântăm mai frumos ca oricând!"

Aşa s-a născut albumul cu cântece pentru copii CIUŞ, CIUŞ, MĂGĂRUŞ realizat în anul 2013 de către “Corul de copii Prologos” din Timişoara. Puteți vizualiza un mic fragment din concertul susținut la Filarmonica Banatul accesând linkul următor: Corul Gradinitei ,,Troita" si al Scolii Primare,,Sf. Antim Ivireanul"

Acest proiect foarte îndrăzneţ, realizat de copii mici dar cu suflete mari, este cel mai amplu proiect social realizat de cele două instituţii de învăţământ. Dorinţa şi ambiţia noastră este ca prin acest album şi cu ajutorul dumneavoastră, al celor care îl vor cumpăra, să punem câteva pietre la temelia învăţământului ortodox gimnazial, şi anume la renovarea clădirii ce va găzdui Şcoala Gimnazială “Sf. Antim Ivireanul” începând cu anul 2016.

Din punct de vedere al conţinutului, acest album este un exemplu de muzică de calitate realizată în condiţii profesioniste însă nu de profesionişti consacraţi, ci de un grup de copii reunit special pentru acest proiect, copii care au avut curajul şi dedicarea de a lucra săptămână de săptămână, timp de 4 luni, la un vis ce părea greu de realizat chiar şi pentru profesori şi părinţi.

Cele 17 piese alese cu măiestrie de către Dirijor Prof. Adina Botezatu aduc în faţa noastră lumea animalelor printr-o viziune poetică şi totodata copilărească, o viziune fascinantă prin ineditul fiecărui personaj, dar şi prin sonoritatea şi dificultatea interpretării muzicale vocale şi instrumentale – interpretare în totalitate autentică, fără efecte de sintetizator.

Nădăjduim că acest proiect, pentru care ne-am bucurat de sprijinul mai multor profesionişti şi binefăcători, va fi primit cu multă căldură de către toţi cei care cunosc activitatea şi misiunea Grădiniţei “Troiţa” şi a Şcolii Primare “Sf. Antim Ivireanul”. Totodată, sperăm că va fi primit cu aceeaşi căldură şi de către toţi cei care, necunoscându-ne, vor vedea în acest album o mică parte din lucrarea unei educaţii sănătoase, în spiritul valorilor tradiţionale.

Toți sustinătorii și promotorii acestui proiect pot cumpăra albumul la prețul special de 13 RON (considerabil mai mic decât în librării). Pentru comenzi sunați la 0747 501 737.

Date de contact

 • Telefon:

  +40 256 228 785
  +40 758 876 482
  fax: +40 256 228 785

 • Email:

  contact@gradinitatroita.ro

 • Adresa:

  Bld. Liviu Rebreanu nr. 35, 300210,
  Timişoara, Timiş
  România